Whatsapp表示在下一個更新中將會有很多的地方有改善!

於下午02:11 2013-1-15 由 編寫

image26

 

Whatsapp真是一很重要但又令人又愛又恨的一個App。它的功能是可以用到的,但設計上又應該可以更好的,但我們又日日須要用它,所以真是又愛又恨呢….
而最近有用家在Whatsapp的twitter上要求改善它的設計,Whatsapp公司就回答在下一個更新中你將會見到很多的地方有改善!當小編看見這回答時想起之前的六倍速度的版本,小編真是十分希望whatsapp的WP版本能夠擁有更好的用戶體驗,最少也不要再強搶了我們的背景音樂播放的API吧。

資料來源:WMPoweruser

分享:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditEmail this to someonePrint this page

4個留言

  1. taku
    2013 年 01 月 15 日 @ 6:14 下午

    吾…一年後好快更新,等等

    回覆
  2. wp8fans
    2013 年 01 月 16 日 @ 10:49 下午

    期待, 始終好常用…

    回覆
  3. Jeff
    2013 年 01 月 18 日 @ 2:45 下午

    我係wp8新手,呢家wtsapp係咪唔可以好似skype咁係lock screen有個icon提你有未讀訊息?
    如果係既話都會想佢加番個

    回覆
  4. Roy
    2013 年 01 月 21 日 @ 9:20 下午

    對於wp8同whatsapp我都係新手,我想請問wp8中嘅whatsapp有冇傳送超連結(例如Youtube影片網址)嘅功能?

    回覆

發表迴響

如果想獲得我們更多的即時資訊,請讚好我們的Facebook Fans Page吧!
關注我們:

We Love Windows .HK ©2017 版權所有!