微軟已加快App Hub的審批速度

於下午04:09 2012-6-15 由 編寫

由於App Hub需審批的新Apps數量越來越多,所以微軟在這數月的審批速度,由以往的3-4日,大大上升至1星期,令不少Developers感到十分不滿。

就這個問題,微軟正式宣佈,他們已進行內部的修改措施,讓審批的速度能加快20-30%,使審批日數重新變回3-4日。另外,在修改措施實行後,他們亦發現完成審批至正式上架的日子,已大減至於平均為1日。

另外,微軟同時亦宣佈有關App Hub的改善、Developer Unlocked手機的問題及全新的廣告支援地區。有興趣的話,可以到他們的網頁閱讀。

 

資料來源︰WMPowerUser

分享:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditEmail this to someonePrint this page

8個留言

  1. bb
    2012 年 06 月 15 日 @ 9:02 下午

    Good

    回覆
  2. 路人甲
    2012 年 06 月 15 日 @ 10:07 下午

    廢話! 3/4 日 + 1 日 本身都已經耐, 之後自己行政慢變 1 星期, 快返就叫改進?
    我係 developer 就將 D 更新推得就推啦, 改一次又 3/4 + 1,
    次次都要等一大輪, 唯有將幾十項更新儲起曬, 一次過先推出街.
    邊個係輸家? 咪用家同你個「生」態系統囉

    PS: 就算你想換張 screenshot / 簡介想改粒字都要批, 要等 1-2 日架

    回覆
  3. Timo
    2012 年 06 月 16 日 @ 3:47 上午

    仲諗住13/6交個APPS…17有得DL…似乎都係唔得啦 /_\

    回覆
    • 路人甲
      2012 年 06 月 16 日 @ 5:11 下午

      諗都唔好諗, 從前最快都要 5 日
      所以點解 WP 既 app 慢其他平台幾十拍就係咁解

      回覆
      • Timo
        2012 年 06 月 17 日 @ 3:06 上午

        寫左個新MTR APPS (WITH NEW FARE TABLE) … 等緊審批 … /_\

        回覆
        • 路人甲
          2012 年 06 月 17 日 @ 7:21 上午

          小心佢求奇搵理由 reject 你
          我試過佢話開, 禁 app bar, 彈
          但事實禁十粒鐘都無事

          所以寫俾 android 都唔寫俾 WP 係有道理
          你個 IDE, SDK 有幾好幾快都係多餘, 我寫一粒鐘等幾日試上架.
          人地寫十幾粒鐘, 之後一兩日實得
          你話邊個快?

          回覆
  4. 2012 年 06 月 16 日 @ 8:33 上午

    蘋果那邊的審批時間是多少呢?不過那邊應用量多,要被用家注意到自己寫的應用的確有難度。

    回覆
  5. 2017 年 11 月 23 日 @ 3:30 下午

    What is viagra generic low price for women – and does it even exist?

    回覆

發表迴響

如果想獲得我們更多的即時資訊,請讚好我們的Facebook Fans Page吧!
關注我們:

We Love Windows .HK ©2017 版權所有!